Despre noi

Pensiune

Pensiunea Hanul Oierului dispune de 14 camere duble decorate in stil ambiental traditional (barne de lemn), fiecare dotata cu: TV si cablu, incalzire, grup sanitar cu dus.

Restaurant

Restaurantul Pensiunii Hanul Oierului va ofera intr-o ambianta familiara o gama diversificata de preparate culinare rafinate din bucataria traditionala romaneasca , pregatite pentru dumneavoastra de specialisti  in arta culinara.

Bar

Barul Pensiunii Hanul Oierului pune la dispozitia clientilor felurite sortimente de bauturi alcoolice si racoritoare. Vinurile find alese din podgorii nationale incadreaza perfect preparatele culinare cu specific national oferit de bucataria Pensiunii Hanul Oierului .

Despre Pensiunea Hanul Oierului si imprejurimi

Chiar daca Hanul Oierului este o pensiune agroturistica, va puteti bucura in plus si de  facilitati moderne precum sauna, jacuzzi si sala de fitness.

In salonul de zi puteti savura bautura preferata, vedea un film bun, asculta muzica sau juca biliard si ping pong.

Aici puteti redescoperi placeri pe care le-ati uitat, precum drumetiipescuit pe malul paraielor, plimbari cu saniafocuri de tabara.

Iar daca vreti sa practicati oricare dintre sporturile de mai jos, Bran este destinatia potrivita:

  • mountain bike
  • bunjee jumping  la cheile Rasnoavei , 30km de Moeciu
  • motocross la  Predelut, Zarnesti 5km
  • plimbari cu ATV
  • plimbari cu sania trasa de cai / caruta cu cai
  • echitatie

Valorile noastre ne mentin ancorati si pe drumul cel bun

Profesionalism si orientare spre nevoile clientului

Pensiunea a fost proiectata astfel incat sa ofere o experienta placuta si sa ofere in mod practic accesul facil la serviciile oferite. Pensiunea dispune de: restaurant, bucatarie complet echipata, salon disco bar, sala lectura, sala conferinte / reuniuni, spatiu deschis pentru evenimente, petreceri in curtea interioara sau gradina, terasa bellevue sus pe deal.

Bunul gust și atenția pentru detaliu

Ne dorim sa oferim clientilor nostri un serviciu de cea mai buna calitate. Oferim turistilor nostri 14 spatii de cazare concepute cu rafinament, bun gust care sa va surprinda in modul cel mai placut de fiecare data.
Apa pe care o folosesc turistii la pensiune provine din captarea a sapte izvoare si surse de apa din muntele invecinat si este bogata in resurse minerale naturale.

Corectitudinea fata de clientii nostri

Credem cu tarie si ne bazam pe faptul ca un client multumit intotdeauna va reveni. Pe primul loc se afla clientul nostru pe care-l tratam intodeauna cu respect si bun gust. Suntem adeptii corectitudinii, transparentei, respectului fata de client si confidentialitatii.

Inovare si sustenabilitate

Pentru a avea succes trebuie sa fii mereu in pas cu timpurile in care traiesti si sa fii relevant clientilor tai, astfel noi cautam mereu modalitati noi de a satisface nevoile clientilor nostri. Oferim clientilor nostri cazare in conditii optime de confort si relaxare , mancare gustoasa , proaspata si ieftina, punem totul la dispozitie astfel incat zilele petrecute la noi sa va faca sa reveniti iar si iar cu aceeasi placere

Grabiti-va sa ocupati locurile ramase libere!

Personalul pensiunii Hanul Oierului va asteapta cu bratele deschise, cu bucate alese, la relaxare si voie buna!